HIERONTA

Hieronta on hoitotapahtuma, missä hierojamme pyrkii edistämään ja rauhoittamaan asiakkaan eri kudosten toimintoja. Hoitolastamme löytyy osaajia klassiseen hierontaan, urheiluhierontaan ja mobilisoivaan hierontaan. Käytettyjä tekniikoita ovat mm. venytys, siveleminen, painelu ja puristelu eri voimakkuuksilla, eri suuntiin ja eri rytmein. Hieronnalla on useita vaikutuksia: se vilkastuttaa kudosten aineenvaihduntaa rentouttaen, vähentäen kipua ja huoltaen lihaksia. Kaikki hierojamme ovat koulutettuja hierojia jotka löytyvät valviran terveydenhuollon ammattihenkilö rekisteristä.

Hoitoaikamme ovat
* 25 min, tässä ajassa ehdimme käymään yhden kehon osa-alueen läpi esim. niska-hartiaseudun.
* 45 min puolivartalohieronta, tässä ajassa ehdimme käymään läpi noin puolet vartalosta.
* 60 min puolivartalohieronta, tässä ajassa ehdimme käymään läpi noin puolet vartalosta. Pidempi hoitoaika antaa mahdollisuuden keskittyä pidempään ongelma-alueisiin.
* 90 min kokovartalohieronta.
* 120 min kokovartalohieronta

ERIKOISHIERONNAT

Intialainen päähieronta sisältäen niska-hartiaseudun hieronnan

Hoidon aluksi hieromme niska-hartiaseudun lihakset ja hoito päättyy rentouttavaan intialaiseen päähierontaan. Valittavanasi on joko 20 min tai 40 min hoito.

Hot stone kuumakivihieronta + klassinen hieronta

Kuumakivihieronta on miellyttävä lihaksia rentouttava hoito. Se on silti tehokas hoitomuoto, jossa yhdistyy kiven lämpö ja paine. Hoidon alussa lihakset käsitellään luonnonkivillä ja lopuksi vielä niska-hartiaseudun hieronta.

Perinteinen jäsenkorjaus

Jäsenkorjaus on lempeä ja silti erittäin tehokas hoitomuoto. Jumiutuneet lihakset ylläpitävät erilaisia virheasentoja kehossa ja tämä aiheuttaa lihasten ja lihaskalvojen kiristymistä myös muualla kehossa. Kun keho on väärässä asennossa ja lihakset jumiutuneet ei myöskään verenkierto, hermotus, kudosnestekierto pääse toimimaan normaalisti. Tämä aiheuttaa kipua kehoon. Jäsenkorjauksella saadaan hyviä tuloksia hoidettaessa mm. lihasjännityksiä, virheasentoja, päänsärkyä, selkäkipuja tai jäätynyttä olkapäätä.

Imukuppihieronta / kuivakuppaus

Imukuppihieronnassa / kuivakuppauksessa aloitetaan ensin lämmittämällä lihaskalvoja ja lihaksia hieromalla. Tämän jälkeen asetetaan imukuppi iholle ja sitä liikutellaan hitaasti eri suuntiin (imukuppihieronta). Kupin alle muodostuu kevyt alipaine, joka nostaa lihaskalvoja ja lihaksia samalla rentouttaen niitä. Kuivakuppauksessa kuppi jätetään paikoilleen jumiutuneen lihaksen päälle ja alipaine samalla rentouttaa. Hoidon aikana voidaan käyttää molempia tekniikoita tai vain toista niistä.

Huomioithan, että hoidon jälkeen iho voi punoittaa, joka häviää kuitenkin muutamassa päivässä.
- Lievittää lihaskipuja ja rentouttaa lihaksia
- Lievittää stressiä
- Vilkastuttaa pintaverenkiertoa, aineenvaihduntaa ja kudosnestekiertoa
- Tehostaa kuona-aineiden poistumista kehosta

MUUT PALVELUT

KINESIOTEIPPAUS

Kinesioteippausta käytetään yleisimmin lievittämään kipua, ohjaamaan liikettä tai kehon käyttöä, kohentamaan asento- ja liiketuntemusta. Samalla kinesioteippaus voi lisätä verenkiertoa ja vähentää turvotusta.