HIERONTA

Hieronta on hoitotapahtuma, missä hierojamme pyrkii edistämään ja rauhoittamaan asiakkaan eri kudosten toimintoja. Hoitolastamme löytyy osaajia klassiseen hierontaan, urheiluhierontaan ja mobilisoivaan hierontaan. Käytettyjä tekniikoita ovat mm. venytys, siveleminen, painelu ja puristelu eri voimakkuuksilla, eri suuntiin ja eri rytmein. Hieronnalla on useita vaikutuksia: se vilkastuttaa kudosten aineenvaihduntaa rentouttaen, vähentäen kipua ja huoltaen lihaksia. Kaikki hierojamme ovat koulutettuja hierojia jotka löytyvät valviran terveydenhuollon ammattihenkilö rekisteristä.

Hoitoaikamme ovat
* 25 min, tässä ajassa ehdimme käymään yhden kehon osa-alueen läpi esim. niska-hartiaseudun.
* 45 min puolivartalohieronta, tässä ajassa ehdimme käymään läpi noin puolet vartalosta.
* 60 min puolivartalohieronta, tässä ajassa ehdimme käymään läpi noin puolet vartalosta. Pidempi hoitoaika antaa mahdollisuuden keskittyä pidempään ongelma-alueisiin.
* 90 min kokovartalohieronta.
* 120 min kokovartalohieronta

FYSIOTERAPIA

Fysioterapeuttimme auttavat sinua tuki- ja liikuntaelinoireiden hoidossa. Tavoitteenamme on parantaa ja ylläpitää sinun toimintakykyä ja liikkumista. Fysioterapiapalveluihimme kuuluu mm. liikuntavammojen hoito, leikkauksen jälkeinen kuntoutus, työperäisten rasitusvammojen hoito sekä huimauksen ja tasapainohäiriöiden kuntoutus. Ensimmäinen käynti aina 60 minuuttia, jatkokäynnit joko 60 tai 45 minuuttia.

ERIKOISHIERONNAT

Intialainen päähieronta sisältäen niska-hartiaseudun hieronnan

Hoidon aluksi hieromme niska-hartiaseudun lihakset ja hoito päättyy rentouttavaan intialaiseen päähierontaan. Valittavanasi on joko 20 min tai 40 min hoito.

Hot stone kuumakivihieronta + klassinen hieronta

Kuumakivihieronta on miellyttävä lihaksia rentouttava hoito. Se on silti tehokas hoitomuoto, jossa yhdistyy kiven lämpö ja paine. Hoidon alussa lihakset käsitellään luonnonkivillä ja lopuksi vielä niska-hartiaseudun hieronta.

Puremalihashieronta

Puremalihashieronta on tehokas hoito, jossa käsitellään pääosin niska-hartiaseutu, kaulan ja pään alue sekä purentalihakset poskien sisä- ja ulkopinnoilta. Hieronta tehdään aina yksilökohtaisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Sopii erityisesti hampaiden narskuttelijoille ja niska-hartiaseudun jännittäjille sekä laulajille ja puhetyötä tekeville.

Imukuppihieronta

Imukuppihieronta on osa Kiinalaisen lääketieteen vanhaa perimä hoitoa, jota käytetään hyvin monenlaisiin vaivoihin kuten lihashuoltoon, niska hartiaseudun kireyksiin, lymfakierron aktivointiin ja kipualueiden hoitoon. Imukuppihieronnassa kuppi painetaan iholle, kupin sisään syntyy tyhjiö ja imukupin alla oleva pehmytkudos vetäytyy kupin sisään. Imutehoa voidaan säädellä ja näin saadaan hoidettavan mukaan tarvittava alipaine. Imukuppihoito saattaa aiheuttaa ihon punoitusta, mustelmia ja verenpurkaumia, mutta ne häviävät muutamassa päivässä.

Apua myös kosmeettiseen selluliittiin. Selluliittiin on olemassa monia erilaisia hoitoja, joista imukuppihieronta on osoittautunut erittäin tehokkaaksi ja hyväksi menetelmäksi.

Käyttöalueita: lihasjännitykset, rentoutus aineenvaihdunnan ja lymfanestekierron aktivointi ja verenkierron vilkastuttaminen kosmeettiseen selluliittiin kivut ja turvotukset kipu- ja akupunktiopisteiden käsittely tension neck.

MUUT PALVELUT

LYMFA BOOTS-PAINELUTERAPIA

Lymfahoito poistaa turvotusta ja rentouttaa, sitä voi myös käyttää kovan rasituksen jälkeen aineenvaihdunnan aktivoimiseen. Lisäksi lymfahoitoa sopii leikkauksen jälkeisen kudoksen aineenvaihdunnan lisäämiseksi. Paineluterapiaa käytetään myös vähentämään tai poistamaan selluliittia.

KINESIOTEIPPAUS

Kinesioteippausta käytetään yleisimmin lievittämään kipua, ohjaamaan liikettä tai kehon käyttöä, kohentamaan asento- ja liiketuntemusta. Samalla kinesioteippaus voi lisätä verenkiertoa ja vähentää turvotusta.

RAVINTOTERAPIA, ajanvaraus vain puhelimitse

1 x tapaaminen 60 min, sisältää:

Etukäteen saat täytettäväksi esitietolomakkeen ja ruokapäiväkirjat viiden päivän ajalta. Ne palautetaan sähköpostitse minulle ennen vastaanottoa. Näin saan jo ennakkoon tutustuttua tilanteeseen ja voimme käyttää vastaanottoajan tehokkaasti.

Ravintoterapiassa tehdään muutoksia totuttuihin ruokavalioihin ja otetaan käyttöön mahdollisia ravintolisiä. Saat kaikesta tarkat ohjeet, jotka myös käymme läpi vastaanotolla.

Seurantakäynti 30 min puhelinkonsultaatio.

JALKATERAPIA (opiskelija)

Jalkahoito sisältää: jalkakylvyn, kovettumien poiston , kynsien ja kynsinauhojen hoidon, hieronnan sekä mahdollisten jalkasairauksien/-ongelmien kotihoito-ohjeita.

SILIKONIORTEESI

Yksilöllisesti valmistettavan silikoniorteesin avulla varvas tai varpaat ohjataan oikeaan suuntaan suhteessa toisiinsa tai alustaan nähden. Silikon-massasta muotoillaan yksilöllinen tuki/erottelija korjaamaan varpaiden virheasentoja ja siten poistamaan joko kipua tai estämään ihomuutosten syntyä. Orteesi on pitkäikäinen ja pestävä.