HIERONTA

Hieronta on hoitotapahtuma, missä hierojamme pyrkii edistämään ja rauhoittamaan asiakkaan eri kudosten toimintoja. Hoitolastamme löytyy osaajia klassiseen hierontaan, urheiluhierontaan ja mobilisoivaan hierontaan. Käytettyjä tekniikoita ovat mm. venytys, siveleminen, painelu ja puristelu eri voimakkuuksilla, eri suuntiin ja eri rytmein. Hieronnalla on useita vaikutuksia: se vilkastuttaa kudosten aineenvaihduntaa rentouttaen, vähentäen kipua ja huoltaen lihaksia. Kaikki hierojamme ovat koulutettuja hierojia jotka löytyvät valviran terveydenhuollon ammattihenkilö rekisteristä.

Hoitoaikamme ovat
* 25 min, tässä ajassa ehdimme käymään yhden kehon osa-alueen läpi esim. niska-hartiaseudun.
* 45 min puolivartalohieronta, tässä ajassa ehdimme käymään läpi noin puolet vartalosta.
* 60 min puolivartalohieronta, tässä ajassa ehdimme käymään läpi noin puolet vartalosta. Pidempi hoitoaika antaa mahdollisuuden keskittyä pidempään ongelma-alueisiin.
* 90 min kokovartalohieronta.
* 120 min kokovartalohieronta

Mobilisoiva hieronta

60 min mobilisoiva hieronta on yhdistelmä klassista hierontaa, urheiluhierontaa, triggerpistekäsittelyä, shiatsua sekä kliinistä osteopatiaa. Hoito tehdään asiakkaan oireiden mukaisesti.

ERIKOISHIERONNAT

Intialainen päähieronta sisältäen niska-hartiaseudun hieronnan

Hoidon aluksi hieromme niska-hartiaseudun lihakset ja hoito päättyy rentouttavaan intialaiseen päähierontaan. Valittavanasi on joko 20 min tai 40 min hoito.

Hot stone kuumakivihieronta + klassinen hieronta

Kuumakivihieronta on miellyttävä lihaksia rentouttava hoito. Se on silti tehokas hoitomuoto, jossa yhdistyy kiven lämpö ja paine. Hoidon alussa lihakset käsitellään luonnonkivillä ja lopuksi vielä niska-hartiaseudun hieronta.

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalaisessa jäsenkorjaushoidossa hoidetaan kehon tukirakenteiden virheasennoista aiheutuvia kiputiloja ja aineenvaihduntahäiriöitä eli tuki- ja liikuntaelinongelmia sekä niistä johtuvia erilaisia ongelmia. Tarkoituksena parantaa lihasten liikkuvuutta ja vapauttaa puristuksissa olevia hermoja. Hoidettaessa kudosnestekierto aktivoituu saaden aikaan kuona-aineiden poistumisen kehosta. Hoidossa ei niksautella niveliä vaan kuunnellaan asiakasta ja hänen kehonsa tuntemuksia. Hoito tapahtuu tieteellisesti ja käytännössä hyväksi todetulla suomalaisella pehmytkudoskäsittelyllä.

Rentoutushoito

Rentoutunut mieli ja keho.

Hoidossa jännittyneisyyttä poistetaan kehosta huomioimalla kipualueet. Rentoutuminen perustuu kehon ja mielen tasapainon saavuttamiseen kosketuksella ja hoito-otteilla. Hoito-otteet ja tekniikat ovat lihaksia venyttäviä, niveliä mobilisoivia, jännityksiä lempeästi purkavia ja ne tehdään vaatteen päältä. Hoito-otteiden voimakkuus ja rytmi toteutetaan yksilön tarpeiden mukaisesti, ja ne voivat tukea palautumista ja rauhoittumista tai virkistää. Rentoutushoito voi olla alku uudelle terveelle elämäntavalle. Kun sinä voit hyvin, myös kaikki ympärilläsi voivat paremmin. Rentoutushoidon tarkoitus on tarjota kiireetön hetki. Hoito katkaisee stressikierrettä ja riittävästi toistettuna kumoaa sen ja tilalle tulee syvä rentoutumisen tila.

MUUT PALVELUT

LYMFA BOOTS-PAINELUTERAPIA

Lymfahoito poistaa turvotusta ja rentouttaa, sitä voi myös käyttää kovan rasituksen jälkeen aineenvaihdunnan aktivoimiseen. Lisäksi lymfahoitoa sopii leikkauksen jälkeisen kudoksen aineenvaihdunnan lisäämiseksi. Paineluterapiaa käytetään myös vähentämään tai poistamaan selluliittia.