Katja Partanen

Koulutettu hieroja

Esittely: Katja

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi kesäkuussa 2021 Atlaksen hierontakoulusta ja huhtikuussa 2023 suoritin Samiedussa lymfahierojan osion hierojan EAT opinnoista.

Olen työskennellyt toistakymmentä vuotta hoitoalalla ja toiselta ammatiltani olen terveydenhoitaja. Olen kohdannut lähes päivittäin tuki-ja liikuntaelin oireisia asiakkaita. Koen, että pääsen lähemmäksi asiakasta hieronta tilanteessa ja asiakkaat ovat vastaanottavaisempia pohtimaan omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä asioita.

Olen ollut aina kiinnostunut ihmisestä kokonaisvaltaisena toimijana ja miten kaikki erilaiset osatekijät vaikuttavat toimintakykyymme. Ihmisen omat voimavarat ovat joskus piilossa tai vähissä kuormittavien elämäntilanteiden takia ja niiden löytämiseen, lisäämiseen ja ylläpitämiseen tarvitaan tukea ja kannustusta. Mielestäni hierontatilanteet ovat parhaimmillaan voimaannuttavia hoitotilanteita. Hieronta on keino edesauttaa ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Pyrin myös aina ratkaisukeskeiseen ja suunnitelmalliseen asiakaskohtaamiseen eli pohtimaan yhdessä asiakkaan kanssa mikä on mahdollisesti kipuoireiden taustalla, miten niitä voidaan hoitaa ja miten jatkossa ennaltaehkäistä. Lisäksi näen tärkeänä tekijänä jatkuvuuden eli hoidollisten käyntien rinnalle ylläpitävät käynnit tukemaan kehonhoitoa ja hyvinvointia.

Osaaminen:

  • Hieronta
  • Käsien-, kasvojen- ja jalkojen lymfahieronta
  • Terveydenhoito

Palvelut

  • Hieronnat

Palvelukieli

  • Suomi
hieroja